Service

U bent het liefste zorgeloos onderweg, dat snappen we. Bij Autobedrijf AJO maken we dat mogelijk. Door het aanbieden van verschillende onderhoudsservices bent u verzekerd van onderhoud dat bij u en uw auto past. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw auto betrouwbaar is en in topconditie blijft. Dit geldt niet alleen voor Suzuki’s, ook andere merken hebben geen geheimen voor ons.

Onze werkplaats beschikt over vier hefbruggen en professionele apparatuur. Hier kunt u onder meer terecht voor de APK, de bandenwissel, het bijvullen van uw airco, het uitlezen van storingen en meer. Bent u uw auto wat langer kwijt wegens onderhoud of reparatie? Neem dan plaats in onze comfortabele wachtruimte, maak gebruik van een gratis leenfiets of huur een auto tegen een passend tarief.

service.jpeg

Open, eerlijk en transparant

Reparaties worden pas na overleg met u en uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. Mochten er tijdens een controle defecten aan het licht komen, dan laten wij u dit direct weten.

Wilt u ook kennismaken met de goede service van Autobedrijf AJO? Plan dan eenvoudig online uw werkplaatsafspraak in.