Jacco van Ewijk

Hallo, ik ben Jacco van Ewijk, de eigenaar van dit bedrijf. In september 1984 ben ik officieel begonnen in het bedrijf van mijn vader (Joop van Ewijk) als autotechnicus. In 1987 zijn we gestart met het merk Suzuki, ik ging er toen ook het magazijn bij doen. Dus dagelijks sleutelen aan auto`s en zorgen dat de onderdelenbestellingen en leveringen soepel verliepen. Ook begon in die tijd de interesse om auto`s te verkopen.

Omdat dit alles een behoorlijke dagtaak was ging ik alleen nog sleutelen aan de auto`s die voor de verkoop klaargemaakt moesten worden. Dus geen druk dat aan het einde van de dag de auto klaar moest zijn. In 1995 heb ik mijn overal definitief aan de wilgen gehangen. Het bedrijf groeide door en mijn functie werd meer verkoopgericht en algemene zaken.

jacco.jpeg

Jacco van Ewijk

In 1996 ben ik mede-eigenaar geworden van het bedrijf. Tot en met 2004 heb ik dit samen met mijn vader gedaan. Per 31-12-2004 is mijn vader uit het bedrijf gestapt en doe ik het nu samen met de goede inbreng van de overige medewerkers. Uiteraard doe ik nog steeds de autoverkoop, maar een afspraak maken voor de werkplaats of even een onderdeeltje opzoeken doe ik met alle plezier. Met het merk Suzuki ben ik ontzettend blij. Het merk past precies bij ons bedrijf.

Hoewel ik hier al een tijdje loop blijft het leuk. Bijna iedere dag is anders. De autobranche is altijd in beweging en ga iedere dag met plezier naar m`n werk. Verder ben ik getrouwd en heb drie kinderen, een jongen en twee meiden. Als het even kan besteed ik daar m`n vrije tijd aan. Als hobby heb ik hardlopen dit kan ik, als ik niet tegen een blessure aanloop, het gehele jaar doen. In totaal heb ik aan negen marathons meegedaan waarvan de laatste in Rotterdam april 2024. Hardlopen blijft leuk om te doen en het geeft mij ontspanning. Ik hoop u hiermee een beetje te hebben voorgesteld.