Suzuki onderdelen

Met originele Suzuki-onderdelen en -accessoires bent u verzekerd van pasvorm en kwaliteit. Immers, deze delen zijn speciaal voor uw auto vervaardigd en voldoen aan de strenge Suzuki-kwaliteitsnorm. Daarom zijn deze verkrijgbaar bij Autobedrijf AJO. Door het gebruik van originele Suzuki-onderdelen en -accessoires blijft de functionaliteit en betrouwbaarheid van uw auto gewaarborgd.

Voor originele Suzuki-onderdelen en -accessoires geldt een garantietermijn van 12 maanden na aankoop. De garantietermijn op uitlaten en accu’s is zelfs 24 maanden. Uitgezonderd zijn pakkingen, keerringen en O-ringen, hierop wordt geen garantie verleend. Vraag ons naar de overige voorwaarden.

onderdelen.jpeg

Onze werkplaatschef Erwin helpt u graag bij het bestellen van de juiste onderdelen

Let op!

In de handel worden veel onderdelen en accessoires aangeboden die niet door Suzuki geproduceerd zijn of aanbevolen worden. Montage van deze delen kan het functioneren van uw auto nadelig beïnvloeden of er zelfs schade aan veroorzaken. Voor schade en/of defecten die zijn ontstaan door niet-originele Suzuki-onderdelen en -accessoires is Suzuki of Autobedrijf AJO niet verantwoordelijk.