Schade & reparatie

Het kan iedereen overkomen: het ene moment rijdt u zorgeloos in uw Suzuki en even later zit u met de gevolgen van een aanrijding. Eenmaal van de schrik bekomen, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weer verder. Gelukkig is er Autobedrijf AJO. Wij verlenen een maximum aan service bij schade.

Schadeherstel van Suzuki

Schade? Waar is uw Suzuki dan in betere handen dan bij ons, de Suzuki-dealer in Tiel en omstreken? Wij kennen uw auto immers vanbinnen en vanbuiten. Bovendien bent u bij ons zeker van originele Suzuki-onderdelen, garantie op onderdelen en reparaties volgens de strenge voorwaarden van FOCWA. Bovendien blijven de officiële fabrieks- en carrosseriegaranties gelden. Kortom, de allerbeste service om u en uw Suzuki weer zo snel mogelijk veilig de weg op te laten rijden.

schade.jpeg

Ruitschade-service

U kent het wel: er spat een klein steentje tegen uw voorruit waardoor er een ster ontstaat. Wacht nooit te lang met de reparatie van uw ruit. Een ster in uw ruit wordt namelijk zo een barst. En voor u het weet is de veiligheid van uw auto in gevaar. Breng uw auto daarom naar Autobedrijf AJO en verzeker uzelf van de beste zorg voor ruitschade.