Over ons

jacco-bij-auto

Autobedrijf AJO kent een lange historie en is door de jaren heen gegroeid, zowel in kennis als omvang. Een familiebedrijf wat van vader op zoon is overgedragen en al sinds 1976 een passie voor auto’s heeft.

Eigenaar Jacco van Ewijk heeft zijn kennis van auto’s opgedaan in de praktijk. Bij het autobedrijf van zijn vader werd dagelijks gesleuteld en reden de auto’s als nieuw weer naar buiten. Die kennis van techniek en motoren zorgt ervoor dat AJO u vandaag de dag als beste van advies kan voorzien.

De keuze voor Suzuki is voor ons heel duidelijk. De perfecte combinatie van hoogwaardige techniek, mooie vormgeving en aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, hebben er toe geleid dat we ons sinds 1987 officieel dealer mogen noemen van Suzuki. Daar zijn we trots op. Onze medewerkers  kunnen u dan ook als beste alles vertellen over het merk Suzuki.

Daarnaast is onze werkplaats volledig uitgerust om onderhoudswerkzaamheden en reparaties uit te voeren en hebben we een ruim aanbod in occasions van Suzuki en diverse andere merken. Betrouwbaar en eerlijk, zoals u verlangt van uw autobedrijf.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons bedrijf

Met vriendelijke groet,

Jacco van Ewijk
Eigenaar Autobedrijf AJO